Efterklang Nationalmuseum

Acoustic design of Nationalmuseum

Nationalmuseum

Swedish Nationalmuseum has recently reopened after a five-year renovation. The renovation sought to put more of the museum’s collection on display and to match the security, accessibility, fire safety and climate control of a modern institution.

ÅF Sound & Vibration carried out the acoustic design during the restoration of the historic building.

Project: Nationalmuseum - Sweden's Museum of Fine Arts and Design
Client: Statens Fastighetsverk
Location: Stockholm, Sweden
Status: Completed 2018

 

ÅF Sound & Vibration became Efterklang™ part of AFRY 2019

Efterklang nationalmuseum case image

Nationalmuseum

Zlatan Idnert
Head of Efterklang & Light Bureau

AFRY is committed to protecting your privacy and keeping your personal data secure. We process personal data in accordance with the applicable laws, regulations and our privacy policy.