Efterklang District court lund

Reducing exterior and interior noise pollution

District court in Lund

ÅF Sound & Vibration has carried out a full acoustic design and inspection of the new district court in Lund. As the court building is situated in an area exposed to noise pollution, the facade has been designed to avoid disturbances to the proceedings going on inside. A great deal of emphasis has been placed on designing the room acoustics of the courtrooms. The strict requirements for clearly understandable speech and recordings of legal proceedings demanded an optimal acoustic environment.

Project: District court building
Client: NCC
Location: Lund, Sweden
Status: Completed 2018

ÅF Sound & Vibration became Efterklang part of AFRY 2019

Efterklang District Court lund Case image exterior

District court in Lund