Woman standing in front of Stockholm skyline

Studentfairs

Välkommen till AFRY!

Starta din karriär hos AFRY

Vi på AFRY skapar hållbara lösningar för kommande generationer. För att lyckas skapa framtida samhällen behöver vi ha med unga talanger i våra team. När du startar din karriär hos AFRY som student eller nyexaminerad blir du en del av ett företag som värderar utveckling högt - både för våra anställda, våra kunder och samhället. Som arbetsgivare erbjuder vi dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande uppdrag och spännande projekt över hela världen.
Hos oss får du möjlighet att skapa karriären du alltid drömt om.

AFRY Future Talent Program 

Future Talent Program är AFRY's internationella talangprogram för civilingenjörsstudenter som läser sitt fjärde och femte år. Programmet erbjuder dig en unik möjlighet att starta din resa tillsammans med oss under din tid på universitetet. Som Future Talent får du erfarenheter och kunskaper som förbereder dig för din framtida karriär hos oss på AFRY. Ansökan till programmet sker på höstterminen. Läs mer om programmet här

Examensarbeten

Att skriva ditt examensarbete hos AFRY är en utmärkt möjlighet för dig som student att lära känna oss som arbetsgivare. Många studenter stannar kvar och gör karriär hos oss efter ett väl utfört examensarbete. Examensarbeten hos AFRY annonseras under lediga jobb. Utöver de som finns listade är vi alltid positiva till studenters egna förslag till examensjobb. Läs mer om examensarbeten hos AFRY här.

Praktikplatser och sommarjobb

Vi är positiva till att erbjuda praktikplatser. Som ett konsultbolag med stor del av vår verksamhet ute hos kunder ser möjligheten att erbjuda praktikplatser olika ut inom olika områden. När det gäller sommarjobb är semestertider en svår period att hitta öppningar, då vi som konsultföretag påverkas av våra kunders semesterperioder. Om du vill höra dig för kring praktikplats och sommarjobb är du välkommen att skicka din ansökan till student@afry.com

Karriär som nyexaminerad 

Alla våra lediga tjänster för nyexaminerade hittar du under lediga jobb. Hittar du inget som passar dig kan du skicka in en spontanansökan genom att skapa en profil i vår databas. Du kan även prenumerera på lediga uppdrag och få relevanta möjligheter skickade till dig.

Graduate Program hos AFRY

Våra graduate program ger dig möjlighet att kickstarta din karriär hos AFRY. Läs mer om våra olika graduate program nedan och välj det som passar dig bäst.   

AFRY Rookie Program
Programmet för dig som vill starta din karriär inom samhällsbyggnad i Stockholm. Läs mer och ansök här

AFRY konsultslussen
Programmet för dig som vill starta din karriär inom transmission & distribution i Göteborg, Stockholm, Malmö, Karlstad, Uppsala, Luleå eller Trollhättan. Läs mer och ansök här. 

AFRY Future graduate 
För dig som vill starta din karriär inom Industri. Future Graduate tjänsterna publiceras löpande under lediga jobb

Håll kontakten med oss!

AFRY Future är vårt studentnätverk. Håll kontakten med oss under din studietid genom att gå med i nätverket. Vi håller dig uppdaterad om karriärmöjligheter, nyhetsbrev, och inbjudningar till event och aktiviteter. 

Läs mer om studentnätverket och gå med här

A man and woman reading technical drawings at a desk
Connecta med oss