Jorvin sairaalan lisäosan vihreäraitainen julkisivu.

Jorvin sairaalan lisärakennuksen akustiikan suunnittelu, Espoo

Tämä projekti on toteutettu Vahanen-yhtiöissä. Vahanen liittyi osaksi AFRYä vuoden 2022 alussa.

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Lisärakennukseen tehtiin rakennusakustinen suunnittelu ja tilojen ääneneristykset.

Espoon Jorvin sairaalalle toimitettiin päivystyslisärakennuksen ja lasten palovammaosaston tilojen rakennusakustisen suunnittelun sekä ääneneristykset eri tilojen välillä ja ulkopuolelta ottaen huomioon esimerkiksi ambulanssien ajon rakennuksen alle sekä huoneakustisen suunnittelun mukaan lukien vaimennusratkaisut.

Projektin tiedot

  • Asiakas: HUS-kiinteistöt
  • Hanke: Lisärakentaminen
  • Aika: 2015
  • Koko: 18 000 m²
  • AFRYn rooli: Akustiikkasuunnittelu
Jorvin sairaalan lisärakennuksen julkisivu.
Ville Veijanen - Section Manager, Efterklang Finland
Ville Veijanen
Suomen maajohtaja, Efterklang

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä: Ville Veijanen

Käytä tätä lomaketta palveluihimme liittyviin yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin. Muissa asioissa voit vierailla toimistot ja yhteystiedot -sivullamme.

AFRY huolehtii yksityisyydensuojastasi pitämällä henkilötietosi turvassa. Käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti noudattaen aina soveltuvia lakeja ja säännöksiä.